AGENDA. Actes públics.

juny 2022

14jun16:20- 18:20L'ètica en la investigació

15jun9:00- 14:00Seminari sobre els problemes ètics que planteja l’alimentació de persones amb risc de broncoaspiració

21jun9:00- 10:30"Quan ja no calgui la paraula" al Simposi: «Les paraules i les persones»

AGENDA. Inscripcions

Màster en Diversitat Religiosa: pensament, realitat i governança

El màster pretén oferir una mirada respectuosa, crítica i rigorosa sobre la diversitat religiosa a Catalunya i Europa. Per tant, hauria de cridar l’atenció de qualsevol persona interessada en el fenomen religiós en un sentit ampli. D’altra banda, el reconeixement del fet religiós com un fet important en la vida d’algunes persones i com una possibilitat de desenvolupament personal (és a dir, com un dret fonamental) obliga les administracions a dissenyar, executar i avaluar polítiques que tinguin en compte les diferents confessions religioses. Es fa necessari, doncs, que hi hagi personal format i capacitat per assumir aquestes responsabilitats i això vol dir, que conegui i estigui familiaritzat amb aquesta diversitat.

Més informació sobre el màster (on line)

Fulletó explicatiu

Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

El màster, organitzat per la Universitat de Girona, és una formació superior oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern espanyol que té com a objectiu presentar una oferta educativa de tercer cicle en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut.
Es tracta d’una formació amb vocació interuniversitària i interdisciplinària dirigida a professionals, investigadors i investigadores, i personal docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

Més informació sobre el màster

top
© Joan Canimas Brugué
X
Aneu a la barra d'eines