Login

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ètica aplicada a l’acció social, psico-educativa i sòcio-sanitària

Doctor en filosofia. Màster en bioètica i dret. Màster en ètica aplicada a l’acció social.

Formador, assessor i conferenciant en l’àmbit de la filosofia i l’ètica aplicada a l’acció psicosocioeducativa i sociosanitària.

Professor associat de la Universitat de Girona, en la qual imparteix l’assignatura d’ètica aplicada dels Graus d’Educació Social, Treball Social i Pedagogia i de filosofia de l’educació al Grau de Pedagogia. Professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya, en la qual imparteix l’assignatura d’Ètica aplicada a l’Educació Social. Professor col·laborador del Máster Universitario en Intervención Social i del Curso de Experto Universitario en Ética Aplicada de la Universidad Pública de Navarra. Codirector del Curs d’Expert Universitari en Ètica Aplicada a l’Acció Social i Psicoeducativa de la Universitat Ramon Llull (Pere Tarrés) i de l’Institut Borja de Bioètica.

Vocal del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya i del Comitè d’Ètica i de la Recerca i la Bioseguretat de la Universitat de Girona, entre altres.

© Joan Canimas Brugué
X
Skip to toolbar